ОСТАННІ НОВИНИ

Юні шахістки Львівщини провели турнір на підтримку Марії Музичук

|

Одночасно із матчем на звання чемпіонки світу з шахів серед жінок, який в ці дні відбувається у Львові, у містах і районах області тривають заходи з підтримки української шахістки та популяризації цього виду спорту серед учнівської молоді. Про це повідомили у департаменті освіти і науки Львівської ОДА.

шахи

Так, у Городку у приміщенні спортивно-молодіжного центру відбулись обласні змагання з шахів серед учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львівщини.

Цьогоріч чемпіонат був присвячений матчу Марії Музичук та Хоу Іфань за звання чемпіонки світу з шахів. У п’яти турах за звання чемпіона області боролися команди із Городка, Турки, Ходорова, Стрия, Дрогобича.

На початку змагань юним шахістам розповіли про хід матчу, а вони, в свою чергу, виказали побажання перемоги аспірантці Львівського державного університету фізичної культури Марії Музичук у шаховому двобої.

Відтак найкращими шахістами за підсумками чемпіонату Львівщини цьогоріч стали представники Дрогобицького району. Друге місце – у Городоцької ДЮСШ, а бронзу здобули вихованці Стрийської ДЮСШ. Переможців нагородили медалями та грамотами.

Зазначимо, що цей чемпіонат – уже традиційний та відбувається у межах календарного плану фізкультурно-спортивних заходів Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *