ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбас перекинули озброєння у супроводі військових РФ

|

З Росії на територію Донбасу, тимчасово окуповану проросійськими бойовиками, прибуло озброєння у супроводі російських військових. Про це 8 березня повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

«Встановлено чергові факти прибуття з території РФ інженерної техніки, мінно-вибухових речовин та боєприпасів для потреб 1 та 2 АК», – зазначено у даних розвідки.

Зокрема, до н.п. Ізварине  прибули 5 вантажних автомобілів з боєприпасами, відвантаженими на польовому артилерійському складі, розташованому в районі н.п. Руське (Куйбишевський р-н Ростовської обл.).

“Колону супроводжував майор ЗС РФ Олексій Васильович Зімін (паспорт гражданина России 5602 №948635), який обіймає посаду офіцера служби ракетно-артилерійського озброєння відділу озброєння управління 1 АК”, – зазначили у ГУР .

Також озброєння прибуло до н.п. Успенка.

“Колона інженерної техніки (2 од. ПЗМ, ГМЗ) та 2 вантажних автомобілі з мінно-вибуховими засобами. Колону супроводжував майор ЗС РФ Олександр Володимирович Ульянов  (паспорт гражданина России 6703 №988251), який обіймає посаду офіцера інженерної служби управління 1 АК”, – зазначено у повідомленні.

Окрім того, за даними розвідки, в районах н.п. Сонцеве та Перевальськ виявлено танки та САУ.

Інформацію про дане озброєння передано  представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

У  Міноборони нагадали, що протягом доби по силх АТО було здійснено 55 обстрілів зі стрілецької зброї, гранатометів, БМП, танків та 120/82 мм мінометів, найбільше на Донецькому та Слов’янському напрямках.

УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *