ОСТАННІ НОВИНИ

Як можна швидко, легально та вигідно підзаробити у Львові

|

Статистика соціально спрямованого ресурсу Метнись Кабанчиком за 2015 рік свідчить, що львів’яни найкраще заробляють на перевезенні вантажів, будівництві, розробці мобільних додатків та прибиранні. У найпопулярніших категоріях сайту уже розміщено більше тисячі завдань. На сервісі наразі зареєстровано 6 тис. користувачів: серед яких 4,5 тис. виконавців, та 1,5 тис замовників.

index

Гарний підробіток

Можливість шукати джерела додаткового доходу користувач Кабанчика отримує після стандартної процедури реєстрації, але шанси швидко обирати найвигідніші завдання підвищуються після анкетування, співбесіди та перевірки контактних даних. Після перевірки, користувач починає отримувати розсилку на пошту, що значно спрощує роботу. Щоб гарантувати безпеку, адміністрація не лише модерує завдання, а й в найближчому часі запровадить оплату через систему сайту.

Розмір винагороди різниться в залежності від категорії, складності завдання та об’єму роботи. На постійний заробіток у Львові можна розраховувати, займаючись будівництвом, перевезенням вантажів, прибиранням та іншими побутовими справами.

scrin1

Ремонт ноутбуків — затребувана категорія, як і ремонт іншої комп’ютерної та побутової техніки. Послуги сантехніка, електрика дозволять отримати основне джерело доходу або додаткові кошти у вільний від роботи час.

Гарним фінансовим підкріпленням для IT-спеціалістів, журналістів, фотографів, онлайн-продавців зі Львова стане категорія Freelance, яка до речі є однією із найбільш високооплачуваних.

scrin2

Найдорожчі завдання 2015 року на Kabanchik.ua у Львові

Категорія Завдання Ціна
Будівельні роботи Зробити навіс 10000 грн
Розробка сайтів Написати мобільний додаток для IOS 5000 грн
Комп’ютерна допомога Ремонт ноутбука 1000 грн
Кур’єрська служба Перевезти європалети 8200 грн
Клінінгові послуги Помити вітрину 5000 грн
Побутові послуги Прополоти бур’ян на земельній ділянці 900 грн
Домашній майстер Провести електрику в офіс 3000 грн
Роздача листівок Розвісити плакати по місту 1000 грн
Догляд за тваринами Взяти песика на перетримку 1000 грн
Робота в інтернеті Написання сео-статей 1500 грн
Ремонт техніки Ремонт посудомийної машини 800 грн

 

Відчутна економія

Окрім фрілансерів, які можуть співпрацювати із замовниками з різних міст, виконавці зі Львова отримують завдання, образно кажучи, від сусідів. Знаходячи кваліфікованого спеціаліста чи помічника у побутових питаннях, львів’яни заощаджують. Важливо, що при цьому не доводиться ризикувати якістю. Наприклад, у категорії Комплексний ремонт можна ознайомитись з численними відгуками задоволених клієнтів та з роботами у портфоліо виконавців. Найкращим підтвердженням ефективності перевірки виконавців та системи відгуків є той факт, що на ресурсі успішно виконуються серйозні завдання з бюджетом у десятки тисяч грн. Тобто львів’яни довіряють одне одному і, звісно ж, Кабанчику.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *