ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові таки скасували концерт SunSay

|

У Львові відмінили концерт виконавця SunSay (Андрій Запорожець), який був запланований на 7 квітня.  На офіційному сайті гурту про причини скасування концерту не йдеться, але одна з ймовірних причин – заклики до бойкотування виконавця, які з хвилею прокотились у соцмережах, передає кореспондент Львівського концерту.

сансей

Так, нещодавно координатор «Економічного бойкотного руху» Олег Радик ініціював бойкотування концерту Sunsay через те, що співак публічно зізнався, що дає концерти у Росії і в окупованому Криму. Цей заклик підтримала низка ЗМІ та інші активісти.

Сьогодні зранку, 4 березня, Олег Радик на своїй сторінці у Facebook повідомив, що зареєстрував у Львівській міській раді прохання до чиновників про унеможливлення проведення цього концерту у Львові.

«Вважаю концерт цих істот таким, що ображає патріотичні почуття львів’ян і може призвести до громадських заворушень, де можуть постраждати невинні люди»,  – йдеться у повідомленні.

Вже сьогодні в інтернет-касах з’явились повідомлення про те, що концерт гурту SunSay скасовано. Усім, хто купив квитки, повернуть гроші. Чи пов’язане скасування концерту з закликами до бойкотування, наразі офіційно невідомо.

Фото: Соцмережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *