ОСТАННІ НОВИНИ

Соломія Саврук: «Львівські депутати порушують регламент і законодавчі норми»

|

Керівник Комітету виборців України у Львівській області Соломія Саврук про те, що мають змінити у своїй роботі львівські депутати за результатами моніторингу перших 100 днів їхньої роботи:

саврук

«Депутати є представниками  громади міста і вони повинні постійно комуні кувати, постійно дослухатися до думки громади. Відповідно, постійна комунікація має бути присутня у роботі кожної фракції і кожного депутата.

В нас дуже часто зараз новообрані депутати працюють над тим, щоб розподіляти  певні обов’язки між собою і розподіляти певні пріоритети  у роботі  міській раді і при цьому забувають про дотримання правильного регламенту і дотримання певних законодавчих норм. Ми зустрічали вже такі випадки у роботі цієї ради нового скликання, коли говоримо про прийняття  бюджету розвитку і дуже шкода, що такі випадки є у роботі міської ради. Ми сподіваємося, що таких випадків буде все менше  і закликаємо так само працювати депутатів згідно регламенту, згідно всіх законодавчих норм. Крім того, у нас в місті є доволі застарілі норми  статуту громади, і це є одним із ключових обов’язків нових депутатів  – нарешті розробити і прийняти цей статут, ввести його в дію для того, щоб місто жило відповідно до нових правил.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *