ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські студенти таки дочекаються стипендій?

|

Державна казначейська служба України затвердила паспорти бюджетних програм, що необхідні для виплати освітянам зарплат, а студентам стипендій. Про це йдеться на офіційному сайті Держказначейства України.

стипендія1

Так, станом на 29лютого до Державної казначейської служби України з 459 бюджетних програм, що потребують затвердження паспортів, надійшло 284 паспорта бюджетних програм, потребують затвердження ще 175 паспортів бюджетних програм.

«Зокрема Міністерству освіти і науки України уже затверджено паспорти бюджетних програм «Підготовка кадрів вищими навчальними закладами III і IV рівнів акредитації та забезпечення діяльності їх баз практики» (КВК/КПКВК 2201160), «Підготовка кадрів вищими навчальними закладами I і II рівнів акредитації та забезпечення діяльності їх баз практики» (КВК/КПКВК 2201150), «Підготовка робітничих кадрів у професійно-технічних навчальних закладах соціальної реабілітації та адаптації, методичне забезпечення закладів професійно-технічної освіти» (КВК/КПКВК 2201130)», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що львівських студентів позбавили стипендії, а викладачів – зарплат.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *