ОСТАННІ НОВИНИ

У аеропорті «Львів» митники намагались спустити хабар в унітаз

|

Вчора, 28 лютого, на митному пункті пропуску «Львів-аеропорт» на хабарі спіймали кількох митників. Про це на своїй сторінці у Facebook написав начальник Головного управління власної безпеки  ДФС України Юрій Шеремет.

аеропорт хабар1

«Співробітниками внутрішньої безпеки ДФС України спільно з військовою прокуратурою Західного регіону України та ГУ БКОЗ СБ Украіни, у ході розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 КК Украіни, шляхом проведення негласних слідчих дій задокументовано понад 60 фактів систематичного, вимагання та одержання службовими особами митного поста «Львів-аеропорт» Львівської митниці неправомірної вигоди на загальну суму понад 10 тисяч доларів США. Грошові кошти вимагались митниками від громадян за нестворення перешкод під час переміщення товарів через державний кордон України.

аеропорт хабар

Сьогодні (28 лютого – ред.) під час чергового одержання неправомірної вигоди у розмірі 300 долларів США митників затримано «на гарячому». При цьому вже у ході проведення спецоперації «спритники» намагалися позбутись речових доказів за допомогою унітазу», – йдеться у повідомленні.

аеропорт хабар2

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *