ОСТАННІ НОВИНИ

Юрій Шведа: «Україна як держава перестане існувати й перетвориться або ж у Сомалі, або ж в Гондурас»

|

Відомий політолог Юрій Шведа, який сьогодні, 26 лютого, відійшов у вічність, у своєму останньому повідомленні напророкував глибоку політичну кризу в Україні, розкритикував владу, яка торжествує на крові Небесної сотні, та дав оцінку новому “режиму” Порошенка-Яценюка.

266

«Абсолютно очевидно, що нинішній політичний режим Порошенка-Яценюка, який прийшов до влади у результаті так званої Революції гідності на крові Небесної сотні сьогодні абсолютно однозначно можна кваліфікувати як контрреволюційний! Жодна проблема, яка й вивела людей на повстання проти режиму Януковича так і не вирішена!

  1. Не зламана попередня клептократична Система, а лиш переорієнтована на нових господарів.
  2. Не покарані організатори та учасники кривавих звірств на Майдані.
  3. Усі одіозні представники попереднього злочинного режиму спокійно та безболісно виїхали з України з награбованим. Частина з них далі веде тут свій прибутковий бізнес.
  4. Не покладено край олігархічному правлінню – представники влади й далі є представниками відповідних олігархів, а не національних інтересів.
  5. Непомірності апетитів нової «революційної» еліти дивуються навіть представники попереднього злочинного режиму.
  6. Замість вивільнення економічної енергії малого та середнього бізнесу економічна політика Яценюка привела до його фактичної руйнації.
  7. Недолуга політика Гонтарєвої привела до нечуваного збагачення одних (через механізм рефінансування банків) і абсолютного зубожіння більшості населення (через нестримний ріст долара).
  8. Кадрова політика привела до поступової заміни на ключових ділянках Схем своїх «смотрящих», частина з них й далі – коханки, водії, масажисти й інші «революціонери». У тому числі й вчорашні стовпи режиму Януковича.
  9. Просякнута лише бажанням наживи – зовнішня політика нинішньої влади – втратила свою суб’єктність. Нинішня політична еліта пуповиною пов’язана із агресором!!! Вона не може бути ефективним борцем із ним – вона має там свій бізнес-інтерес! Вона робить бізнес на крові!
  10. Закрити незручну передачу С. Шустера не наважувався навіть Янукович.

За два роки після Революції гідності – контрреволюційний режим остаточно опанував внутрішню ситуацію в державі – насамперед поліцейську, судову та репресивну систему. Тепер йому не потрібна, ані революційна риторика, ані самі революціонери!!! Таких показових судилищ, які відбуваються з політичними опонентами нині – мабуть не знала й сама Ю. Тимошенко! З іншого боку мажори-вбивці й далі продовжують успішно «косити». Все це відбувається на тлі патріотичних розмов та закликів про необхідність консолідації навколо режиму Порошенка-Яценюка як основи боротьби з Путіним. Однак на вектор цього переговорного процесу вказують хоча б призначені президентом його учасники – Кучма, Медведчук, Шуфрич.

Через 2 роки Революції гідності ми отримали попередній режим з попередніми, а можливо ще й ще цинічнішими схемами та підходами!!! Ще два роки такого правління і Україна як держава перестане просто існувати й перетвориться або ж у Сомалі, або ж в Гондурас в центрі Європи!», – йдеться у блозі Юрія Шведи від 16 січня 2016 року..

Коментарі

  1. Легше критикувати н1ж самому працювати. Укра1нц1 це досить добре вм1ють.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *