ОСТАННІ НОВИНИ

Мама Кузьми вимагає демонтувати пам'ятник сина через несхожість

|

Матір покійного Андрія Кузьменка просить автора пам’ятника музиканту, який встановили у Луцьку, «залишити душу і тіло сина в спокої». Причиною такого звернення Ольги Михайлівни стала очевидна несхожість скульптури на Кузьму. Про це повідомляє ТСН.

Скрябін

«Хочу до всіх наших прихильників донести і роз’яснити ситуацію з пам’ятником Скрябіну. Язик не може виговорити синові. Пам’ятник буде демонтований – це однозначно», – зазначила матір Андрія Кузьменка.

Також вона стверджує, що скульптор Ірина Дацюк абсолютно не наблизилася до портретної схожості Андрійка. Відтак, на її переконання, вона не може виконувати цю роботу.

«Звалювати свій абсолютний провал на когось – це смішно. Я від її переробки вже давно відмовилася. Це ж потрібно мати яку відвагу, щоб зробити скандал на цілу Україну, бути фактично уже звільненою від цієї роботи і заявляти про якийсь обов’язок переробки», – зазначила жінка у своїй заяві.

Мама Кузьми «Скрябіна» наполегливо рекомендує скульпторці Дацюк відмовитися від ідеї переробки постамента. «Я, мама Андрія Кузьменка, забороняю робити подібні заяви, бо вони не мають під собою ніякого ґрунту. Прошу Ірину Дацюк залишити душу і тіло мого сина в спокої», – підсумувала Ольга Михайлівна Кузьменко.
Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *