ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюк закликав конфіскувати кошти Януковича з Ощадбанку

|

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк закликає правоохоронні органи конфіскувати 1,5 мільярда доларів, арештованих в Ощадбанку, а Верховну Раду – сприяти цьому ухваленням закону. Про це повідомляє Українська правда.

yanuk

На думку прем’єра, конфіскація коштів Януковича – це реальне джерело дофінансування армії та населення.

«Реальне джерело, з якого ми можемо збільшити соціальні стандарти і профінансувати армію, і почати фінансування програм щодо зайнятості населення і створення робочих місць – це 1,5 мільярди доларів, які арештовані і які перебувають в Ощадному банку України, але по яких немає впродовж 2 років судового рішення про конфіскацію. Я прошу органи прокуратури і всю правоохоронну систему нарешті довести цю справу до кінця, конфіскувати ці активи – ми зразу зарахуємо їх у бюджет країни», – сказав Яценюк.

Він також попросив у парламенту підтримки щодо прийняття окремого закону для того, щоб спростити органами прокуратури виконання їхньої функції щодо конфіскації коштів.

«Ми рік звертаємося до всіх правоохоронних органів з тим, що щоб був судовий вирок, і ці кошти були конфісковані. І дуже прошу членів парламенту підтримати позицію уряду – прийняти окремий закон. Гроші (підуть) у бюджет – тоді у нас будуть додаткові джерела на зайнятість, на робочі місця і, основне, на армію», – заявив Яценюк.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *