ОСТАННІ НОВИНИ

Слідчий поліції, який позбивав сакури біля церкви Анни, відшкодує збитки?

|

Слідчий поліції, який керуючи у нетверезому стані «Мерсом», збив два дерева на вулиці Городоцькій у Львові, погодився відшкодувати завдані збитки.

189

Як відомо, аварія трапилась у ніч на 16 лютого. «Мерседес», яким керував слідчий поліції, спершу виїхав на розділювальну смугу, де ростуть дерева, збив шість бетонних стовпців, зламав дві сакури, а потім врізався у металеву огорожу.

Як розповів Zaxid.net співробітник департаменту розвитку Львівської міськради та активіст Олександр Шутюк, хороші саджанці на заміну збитим на Городоцькій дерева вдалося знайти в Нідерландах. Він зазначив, що в України великих саджанців сакур, які підійшли б для висадки на Городоцькій, немає.

Висадити нові дерева активісти зможуть не раніше березня, адже зараз для цього не підходить погода.

Також Шутюк зазначив, що додаткових засобів безпеки навколо дерев на Городоцькій не облаштовуватимуть, лише поновлять збиті стовпці.

За словами Шутюка, батько водія, який зламав два дерева і шість стовпців на Городоцькій попередньо погодився компенсувати всі втрати. Точної суми, у яку обійдуться нові дерева і стовпці, Шутюк поки не називає. Однак він зазначив, що один нідерландський саджанець коштує близько 2 тис. грн, а один стовпець – близько 350 грн. Тож, вартість дерев і стовпців становить близько 6 тис. грн. До цієї суми має додатися ще вартість доставки сакур з Нідерландів.

Нагадаємо, що 11 сакур на роздільній смузі від церкви Анни до вул. Данилишина на вулиці Городоцькій висадили у 2014 році з ініціативи активістів, які зібрали кошти на придбання та висадку дерев.

Фото: Варта1

Коментарі

  1. Позорище!слідчий він?!і о таке чмо веде справи?!воно ще в міліції?!в нас ніколи порядку не буде поки набиратимуть всяке бидло!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *