ОСТАННІ НОВИНИ

Теракт у столиці Туреччини: десятки жертв, купа поранених та реакція України

|

Учора, 17 лютого,  у столиці Туреччини Анкарі прогримів вибух, що забрав життя щонайменше 28 осіб, до того ж 61 людина зазнала поранень, передає Еспресо.TV.

3

Автомобіль, навантажений вибухівкою, вибухнув поруч із військовим автобусом біля штабу збройних сил, парламенту та інших урядових будівель.

8

Унаслідок вибуху бомби в Анкарі 28 людей загинули і 61 зазнали поранення – заявив представник уряду Нуман Куртулмуш. Вибух в Анкарі стався ввечері в годину пік.

7

Імовірно вибуховий пристрій був закладений поблизу перехрестя зі світлофором.

1

Представник уряду Нуман Куртулмуш додав, що поки уряд не має ніякої інформації про те, хто відповідальний за вибух.

5

Сьогодні, 18 лютого, прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк висловив співчуття родинам загиблих та постраждалих внаслідок терористичного акту в столиці Турецької Республіки.

4

Прем’єр-міністр висловив співчуття турецькому колезі Ахметові Давутоглу і всьому турецькому народові та слова підтримки з боку України всім постраждалим та їхнім близьким.

3

“Вражений повідомленням про зухвалий терористичний акт в Анкарі, який призвів до загибелі і поранення багатьох людей”, – підкреслив Яценюк.

На теракт також відреагував президент Петро Порошенко.

“Сумні новини про теракт в Анкарі. Тероризм не є рішенням, але зло має бути покаране. Україна з Туреччиною!” – написав президент у Twitter.

Фото: Еспресо

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *