ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська «Галичанка» націлилася на чемпіонство у національній першості

|

Тренер львівської «Галичанки» Тетяна Штефан не засмучена нещодавньою поразкою своєї команди та обіцяє, що вся боротьба за перемогу у Чемпіонаті України ще попереду. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі ГК «Галичанка».

342

За словами тренера, поразкою від ужгородських «Карпат» можна завдячувати лідеру команди суперників, якого гравцям «Галичанки» вдалося «нейтралізувати» лише у поєдинку відповіді.

«У першому матчі ми не справилися з лідером «Карпат» Дариною Кот. У наші ворота вона закинула 12 голів, а це, погодьтеся, дуже багато. Тим більше тоді, коли 9 голів вона забила з гри. Вважаю, у першому матчі ми зіграли слабше у захисті, аніж у другому. Яскравий приклад цих слів – результат. У першому матчі ми кудись поспішали, зробили чимало помилок, після чого пропустили голи з контратак.

У другому матчі з Дариною Кот ми впоралися. Вона забила лише 5 голів. У захисті проти неї наші дівчата діяли персонально. Звісно, нам хотілося більше, аніж перемога та поразка, однак такий результат не засмучує, оскільки боротьба за золоті медалі ще попереду. У цьому сезоні з «Карпатами» ми ще зіграємо чотири офіційні матчі, тому інтрига буде», –  прокоментувала Тетяна Штефан.

Як відомо, у першому матчі «Галичанка» програла принциповому супернику із Ужгорода з рахунком 25:26, а у другому – перемогла з рахунком 25:20.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *