ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний водій збив велосипедиста

|

Учора, 13 лютого, о 14:30, на перехресті вулиць Панаса Мирного і Буйка у Львові п’яний водій збив велосипедиста, який рухався по Панаса Мирного в сторону вул. Угорської. Про це повідомляється на сторінці спільноти Варта1 у Facebook.

лісапед

За свідченням очевидця, велосипедист їхав по головній (П. Мирного), водій в іномарці темносинього кольору з номером 9983 стояв на вул. Буйка і чекав на поворот на П.Мирного Податкової). Коли велосипедист проїжджав навпроти авто, водій раптово поїхав і збив велосипедиста.

«З машини водій висадив жінку, щоб подивитися, чи все добре, а сам почав втікати з місця ДТП. Спочатку він здав назад, але там вже було багато машин за ним, тому він поїхав вперед на Панаса Мирного, через велосипед. Жінка хотіла залізти в машину, але велосипедист відтянув її від машини, а коли вона хотіла втекти то її вже затримали перехожі. В той же час велосипедист вцепився за відкриті двері, щоб зупинити водія, і водій протягнув його 10 метрів по проїжджій частині», – розповідає свідок події.

На місце події була викликана поліція, через 30 хвилин водія знайшли і привезли на місце ДТП. Від нього дуже несло алкоголем.

Велосипедиста з забоями гомілки, і травмою лівої кісті відправили швидкою допомогою в 8-лікарню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *