ОСТАННІ НОВИНИ

Андрій Пивоварський: «Потрібні важливі та зважені рішення, які дадуть поштовх до розвитку, а не втрати державності»

|

Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський про те, як має працювати Уряд, щоб з нього не тікали «як миші з корабля, що тоне»:

пивоварський

«Друзі, я разом з іншими колегами-міністрами повідомив, що готовий відкликати свою заяву про відставку. Це був складний день і складне рішення. Тим більше через те, що останні два місяці я мав кардинально інший настрій. Але я бачу на якому етапі розвитку знаходиться наразі Україна. Потрібні важливі та зважені рішення, які дадуть поштовх до розвитку, а не втрати державності.

Дуже важливо: я готовий це зробити при виконані тих принципів, які озвучили мої колеги і я. Серед цих принципів і підхід до управління держкомпаніями: без “інтересів”, “сфер впливу”, “рекомендацій” тощо. Серед них і ринкові зарплати, які дозволять формувати команду без загрози корупції. Ці реформи повинні мати чітко визначені терміни виконання і не через 12 місяців, а вже вчора! Уряд надасть найближчим часом список принципів до виконання, який буде вичерпним та з чіткими дедлайнами. Тільки у цьому випадку є сенс продовжувати працювати. Якщо система не готова змінитися, я, як і раніше, не маю намірів бути її частиною»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *