ОСТАННІ НОВИНИ

Ді Капріо зіграє головну роль у фільмі про Путіна

|

Голлівудський кіноактор Леонардо Ді Капріо погодився на роль президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомляють джерела, близьких до виробника фільму – компанії Knights Bridge Entertainment, передає Еспресо.TV.

ді капріо - путін

Проект фільму вже заявлений на сайті компанії, а також на порталі IMDB. На обох ресурсах проект має англомовну назву Путін, а поруч із заголовком зазначено, що фільм знаходиться у стадії розробки.

Продюсером проекту виступає Марк Деймон. Один з топ-менеджерів Knights Bridge Entertainment підтвердив, що робота над фільмом Путін велася весь останній рік, і зараз затверджується фінальна версія сценарію.

Відомо, що сценаристами фільму виступили три автори, а ім’я режисера – «у всіх на слуху». У кастингу фільму задіяні відразу кілька зірок Голлівуду першої величини.

Зйомки фільму пройдуть в Росії, Америці і Європі, і почнуться навесні 2016 року. Прем’єра запланована на весну 2017 року.

За словами представника компанії, жанр фільму – політичний трилер, що складається з фактів з життя та роботи президента, який опинився на вершині світової політики.

Фото: espreso.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *