ОСТАННІ НОВИНИ

В ресторані «Прага» вибухівки не виявили

|

Сьогодні правоохоронці вкотре обшукували приміщення ресторану «Прага». Про це Львіському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у ГУ НП у Львівській області.

Varta2

Сьогодні, 1 лютого, близько 13.45 на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення від працівників Управління служби безпеки України про те, що на їх електронну адресу надійшло повідомлення щодо загрози вибуху, який станеться в одному з ресторанів, розташованому в центрі міста.

На місце негайно виїхали експерти-вибухотехніки, кінолог зі службовим собакою, слідчо-оперативна група та інші спеціалісти, що задіюються у таких випадках. Було евакуйовані відвідувачі та працівники закладу. Правоохоронці ретельно перевірили приміщення ресторану на прилеглу територію, ніяких вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявлено.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Правоохоронці вживають заходів для встановлення особи, котра вже не вперше надіслала неправдиве повідомлення про загрозу вибуху в цьому ресторані.

Нагажаємо, сьогодні вшосте «замінували» ресторан «Прага».

Фото: Варта-1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *