ОСТАННІ НОВИНИ

Хатія Деканоїдзе: «Від сьогодні жоден ДАІшник не буде стояти на дорогах Львівщини»

|

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе про початок контролювання патрульними поліцейськими міжнародних та національних трас:

DSC_1090

«Від сьогодні жоден ДАІшник не буде стояти на дорогах Львівської області. Всі траси (це близько 500 кілометрів) буде перекривати патрульна поліція. ДАІ, як установа, повністю ліквідована. Проте всі працівники ДАІ, що залишились, пройдуть жорстку атестацію. Основні траси національного та міжнародного рівня буде патрулювати поліція.

Час вимагання та корупції в Україні закінчилося. У нас два основних вороги: кримінал і корупція в середині системи. І ми будемо дуже сильно і жорстоко з ними боротися.

Патрульна поліція Львова в досить швидкий термін підготувалася. Патрульні пройшли спеціальний інструктаж, тренінг, тому вони зможуть виконувати основне завдання –  сервіс громадянам України. Патрулювати, захищати та служити народу – це найголовніше.

Зовсім скоро ми знову оголосимо конкурс на добір в ряди української поліції. Я впевнена, що молодь буде зацікавлена працювати в патрульній поліції і буде приходити на відбір. Окрім того, ми скоро оголосимо набір на дільничних, слідчих. Навчання, практика та робота – це основа Патрульної поліції України.

Ми розпочали з Львівщини, адже саме з цієї області надходило найбільше скарг. Проте це лише початок. До кінця травня ми плануємо запустити патрулювання трас по всій Україні», розповіла Хатія Деканоїдзе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *