ОСТАННІ НОВИНИ

Українських копів почнуть переатестовувати вкінці січня

|

Переатестація поліцейських в областях України почнеться з кінця січня, першою почне цю процедуру Хмельницька область. Про це повідомила представник Рекрутингової центру Національної поліції Олена Дятлова сьогодні на брифінгу в Києві, передає УНІАН.

1649390

«З кінця січня процес атестації співробітників Нацполіції починається і в областях України», – зазначила вона.

Зокрема, 12 січня був підписаний наказ про початок атестації співробітників головного управління Нацполіції в Хмельницькій області.

«У цілому в цій галузі підлягають атестації близько 2,2 тисячі співробітників», – додала вона.
При цьому переатестація співробітників поліції Києва та Київської області має в останній декаді січня завершитися.

«Всього атестацію у Києві та області повинні пройти близько 13,5 тысячі співробітників Нацполіції, в тому числі апарат. На 14 січня 2016 року працюють 17 атестаційних комісій, 3 комісії працюють з працівниками апарату», – зазначила вона.

За її словами, на кінець вчорашнього дня атестаційними комісіями були розглянуті персональні справи 10 483 співробітників поліції.

«Ми плануємо завершити процес атестації співробітників Нацполіції Києва і області в останню декаду січня цього року. У процесі атестації 353 особи рекомендовані до проходження поліграфа», – зазначила Дятлова, додавши, що «на сьогоднішній день у нас працюють 2 апеляційні атестаційні комісії, які приймають апеляційні скарги. Вже отримано 845 заяв на розгляд скарг».

Фото: korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *