ОСТАННІ НОВИНИ

Магазини з російською «пропискою» та англійськими назвами в Україні. Список

|

Попри ситуацію, що склалася нині в Україні, коли російські війська продовжують атакувати Схід України, російські товари та заклади і далі добре почуваються на вітчизняному ринку, передає Еспресо.TV.

рос

Одяг та зв’язок від окупанта:

Carlo Pazoliniкомусь може здатися, що ця мережа магазинів взуття та сумок – італійська. За звучною назвою криється російська компанія, заснована підприємцем Іллею Резником у 1990 році. Перший роздрібний магазин марки був відкритий на Ленінському проспекті в Москві, у 1995. Сьогодні магазини Carlo Pazolini працюють в Росії, Україні, Азербайджані, Молдові, Казахстані, ну і в Чехії та в Італії. Carlo Pazolini діють по всій Україні, у Києві таких магазинів – 10.

TJ Collection е одна компанія, що вирішила замаскуватися під європейську. TJ Collection повністю російська мережа. Росіяни зареєстрували її у Великій Британії, утім, англійською вона від того не стала. Компанія випускає взуття під марками TJ Collection, Carnaby і Chester. Вона продає одяг, сумки та взуття. Магазин цієї мережі є, наприклад, у Києві.

IN CITY Російський бренд одягу для мас-маркету. Бренд був заснований у Росії 2005 році. Магазини є в різних містах України, зокрема, в Києві (4 магазини), Харкові, Одесі, Дніпропетровську. Нещодавно IN CITY співпрацювали з російським дизайнером Ігорем Чапуриним, який зробив для марки відомі футболки зі Смешариками.

Love RepublicРосійська мережа жіночого одягу, створена для молодих дівчат, досить зухвала і яскрава. В Україні Love Republic 14 магазинів. Вони працюють у крупних містах України: Київ, Харків, Дніпропетровськ, Донецьк, Запоріжжя та Кривий Ріг.

Gloria JeansРосійська компанія, що виробляє доступний джинсовий одяг під марками Gloria Jeans і Gee Jay, була заснована в 1988 році. В Україні марки з’явилися в 2003, спочатку в Одесі. Наразі одяг для Gloria Jeans шиють навіть у нас – є одна фабрика в Донецькій і вісім підприємств в Луганській областях.

O’stin Магазини O’stin популярні серед офісних працівників. Російська марка одягу належить до російської мережі Спортмастер. Запустили O’stin в 2003 році. Магазинів в Україні багато, так, лише в Києві їх 16.

СпортмастерРосійська компанія, що займається оптовою та роздрібною торгівлею спорттоварами. Має магазини в Росії, Україні, Білорусі та Казахстані. Лідер в Росії і СНД серед спортивних мереж. В Україні мережа функціонує в 14 містах, серед яких не лише міста мільйонники, а й Полтава, Суми, Рівне, Вінниця. У Києві «Спортмастер» представлений 8 магазинами.

SelaРосійська, а не ізраїльська, компанія, що випускає одяг для мас-маркету. Одна з найпомітніших подій Sela за останній час – запуск лінії косметичних засобів, в тому числі для дітей, а також взуттєвої лінії. Магазини діють у різних містах України, зокрема, у Києві їх 9.

OodjiЦей російський магазин по Україні має кілька різних назв, OGGI – це він же. Доступний яскравий молодіжний одяг сумнівної якості, зате за копійки. Крім Росії, України, Білорусі, Молдови і Казахстану, магазини є в Польщі, Чехії, Словаччині. У столиці цих магазинів 21. Oodji дуже поширений, є у багатьох містах України.

EgleРосійський бренд, що продає взуття. На російському ринку з’явився у 2003 році. В Україні їхніх магазинів близько 10. Є в Києві, Дніпропетровську, Харкові та Одесі. Спочатку компанія намагалась приховувати своє російське походження, прибріхуючи, що є французькою.

SavageЦей російський бренд, що спеціалізується на виробництві чоловічого і жіночого одягу, а також аксесуарів. Заснований в 2000 році і поширюється за франчайзинговою програмою. Відноситься до категорії мас-маркет. Візитною карткою марки є пуховики.

Kira PlastininaУ розвиток цієї марки в Росії, маркетингову кампанію і створення представництва в Китаї, де на сторонніх фабриках здійснюється виробництво одягу,  було вкладено $ 35 млн.

Магазини цієї торгової марки є не тільки в Росії, але і в Казахстані, Білорусі, Україні, США, на Філіппінах, в Китаї, в Італії та Великобританії. Стиль свого бренду Кіра визначила як «art-glamour-sportive-casual».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *