ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ затримала трьох бойовиків «ДНР»

|

Служба безпеки України затримала трьох бойовиків «ДНР», а також адміністратора сепаратистської спільноти. Про це повідомляє УНІАН.

терористи

«Працівники СБУ затримали мешканця селища Новотроїцьке Волноваського району, який приєднався до терористів у червні минулого року. У складі незаконного збройного угруповання фінансової поліції «ДНР» він зі зброєю у руках здирав кошти з підприємців для поповнення бюджету терористів», – повідомили в СБУ.

Також у місті Білицьке на Донеччині затримали бойовика терористичного угруповання «Восток». Терорист вже надав важливі свідчення причетності Російської Федерації до організації збройного конфлікту на Донбасі, оскільки неодноразово залучався до розвантаження «гуманітарних» конвоїв з РФ.

Ще один бойовик приєднався до незаконних збройних угруповань у травні 2014 року. Згодом він залишив терористів і переховувався від кримінального переслідування на території Росії. Перед новорічними святами бойовик повернувся до Костянтинівки, де і був затриманий СБУ.

Також відзначається, що СБУ затримала працівника однієї з райдержадміністрацій Донеччини, який створив сепаратистську спільноту в одній з соціальних мереж російського походження.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *