ОСТАННІ НОВИНИ

На конкурс «Галицькі самоцвіти» злетяться музиканти зі всієї України

|

Із 26 до 28 грудня Львів прийматиме ІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс хорового співу та інструментальної музики «Галицькі самоцвіти», який проходитиме у будинку Органної та камерної музики та у Львівській обласній філармонії.

maxresdefault (1)

Протягом 2 днів виконавці зі всієї України виступатимуть у Львівському будинку Органної музики, а 28 грудня відбудеться гала-концерт у Львівській обласній філармонії.

Мета фестивалю – популяризація традиційної культурної спадщини, обмін знаннями, особливостями та досвідом.

У програмі заходу фестиваль-конкурс та гала-концерт,  а також цікаві майстер-класи. Зокрема, майстер-класи від відомого народознавця Любомира Кушлика – і вже за кілька хвилин діти зможуть опанувати гру на інструментах та виконати нескладний твір, а також айстер клас з хорового співу, який проводитиме Руслан Ляшенко – художній керівник і диригент львівського муніципального хору  “Гомін”. Окрім цього проведуть дискотеку та вечір дружби для дітей та учасників фестивалю. Також львів’ян та гостей міста запрошують на прем’єру концерту “Старовинні інструменти — сучасний драйв” у приміщенні Львівської філармонії. Виконують лауреати міжнародних та республіканських конкурсів Андрій Прахт – клавесин, basso continuo, Олена Ріхтер – сопрано, Наталія Скрябіна – мандоліна, Людмила Глібова – клавесин.

Фото: youtube.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *