ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройшов Форум нерухомості

|

Юридична компанія «Лігалейд» спільно із генеральним партнером – будівельною корпорацією «Ріел»,  а також разом із «DOM.RIA», «ROMDER», «GM Lawyers», «Startup Depot», Асоціацією правників України, Клубом Ділових Людей, та медіа-партнером «Твоє місто» організували та провели 5 грудня Форум нерухомості ( Estate Legal Forum).

форум

На Форумі у готелі «Нобіліс» зібралися представники ринку нерухомості та правники із Львівської, Тернопільської, Вінницької та Київської областей України. Крім того, у заході взяли участь забудовники та ріелтори з Польщі, що, фактично, зробило Форум міжнародним.

Програма дня була довгою та насиченою. Десять спікерів доповідали для аудиторії кількістю майже 60 осіб. Юрист ТОВ «Юридична компанія «Лігалейд» Тетяна Кордіяка, що спеціалізується у сфері супроводу купівлі нерухомості) презентувала доповідь на тему «Юридичні ризики купівлі квартири у новобудовах». Ігор Гуменчук, заступник Президента будівельної корпорації «Ріел» з питань розвитку, пояснив особливості будівництва та продажу нерухомості з точки зору забудовника.

Після короткої перерви Назар Полянський (директор агенції нерухомості «ROMDER») розповів про інвестиції в нерухомість. Цікавою була спільна розповідь Мар’яни Зінчук (проект-менеджер «DOM.RIA») та Анатолія Топала ( Віце-президент АПУН) під назвою «Тільки перевірені оголошення».

По обіді керуючий партнер ТОВ «Юридична компанія «Лігалейд», адвокат Тарас Бачинський та керуючий партнер юридичної компанії «GM Lawyers» виступили з доповіддю про правові особливості купівлі нерухомого майна на вторинному ринку.

Актуально було послухати і Оксану Яковець, заступника директора Департаменту соцполітики Львівської ОДА, з приводу реалій та проблем, з якими зустрічаються переселенці з зони АТО при пошуку житла у Львівській області.

Кримінально-правовий аспект купівлі житла висвітлила Валерія Коломієць, партнер ЮК «Лігалейд», звернувши увагу на схеми, за якими шахраї обманюють довірливих покупців. Останнім за порядком, але не за важливістю, виступив Валерій Хижняк, посадовець Департаменту містобудування ЛМР. Учасники Форуму мали нагоду спостерігати презентацію проектів забудови Львова на найближчі роки.

На позитивній ноті завершився Форум нерухомості – розіграшем двох подарункових сертифікатів від «DOM.RIA» та неформальним спілкуванням під час whiskey-time.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *