ОСТАННІ НОВИНИ

Полторак запевняє, що говорити про наступну хвилю мобілізації зарано

|

Міністр оборони Степан Полторак стверджує, що поки немає підстав говорити про наступну чергу мобілізації, а також про її конкретну дату. Про це він заявив під час спілкування з представниками ЗМІ в Одесі, повідомляє прес-служба Міноборони.

28

За словами генерала армії України С. Полторака, у Міністерстві оборони України вживають заходів, спрямованих на збільшення кількості військовослужбовців за контрактом. Зокрема, згідно з проектом бюджету на наступний рік закладено збільшення грошового забезпечення для військовослужбовців-контрактників.

«Наразі немає підстав говорити про наступну чергу мобілізації, адже немає необхідності у її проведенні… Сьогодні зарано говорити про якісь конкретні дати», – сказав він.

Фото: telegraf.com.ua

Коментарі

  1. Аваков та Яценюк ще ті популісти, коли привезли кілька мішків сирцю бурштину в Київ і показали для журналістів. Адже радниця Харківського голови ОДА Грецька Вікторія Вікторівна відмазує від міліції хто з нею співпрацює, вже не одне кримінальне провадження відкривали, і за дивним збігом обставин, чомусь їх закривають. Все б нічого, але Грецька Вікторія є дружиною АНТОНА ГЕРАЩЕНКА, який є радником міністра МВС АВАКОВА! ТО АВАКОВ нехай розкаже, як так вийшло, що він вдає що бореться з незаконним видобутком, а жінка його радника кришує видобуток БУРШТИНУ!?????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *