ОСТАННІ НОВИНИ

Для українців з’явилася можливість пройти онлайн-курс Гарварду

|

Громадський неприбутковий проект “Prometheus” відкриває реєстрацію на перекладений українською мовою безкоштовний онлайн-курс Гарвардського університету CS50 “Основи програмування”. Про це повідомляє УП.

освіта

Одночасно з онлайн-курсом будуть відкриті безкоштовні групи офлайн-підготовки в провідних університетах десяти міст України:Києві, Львові, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Маріуполі, Миколаєві, Кривому Розі та Вінниці.

Все, що знадобиться для участі в такому курсі, – комп’ютер і наявність доступу до мережі інтернет. Зареєструватися на курс можна тут >>>

Масовий безкоштовний онлайн-курси CS50 “Основи програмування” складається з відеолекцій викладачів Гарварду, інтерактивних завдань, що дозволять закріпити отримані знання, а також форуму, на якому студенти мають можливість поставити запитання викладачу та спілкуватися один з одним.

Протягом року Prometheus планує залучити до вивчення програмування 50 тис. слухачів з усіх куточків України.

Курс CS50 Гарвардського університету вважається найкращим курсом з основ програмування в світі. Про його легендарний статус свідчить те, що в 2015 році Єльський університет відмовився від власного вступного курсу програмування для першокурсників на користь використання CS50.

Курс CS50 дозволить всім бажаючим безкоштовно отримати широкі та ґрунтовні знання з основ програмування. Новачки в програмуванні зможуть отримати допомогу досвідчених менторів та інших учасників курсу на безкоштовних офлайн-групах підготовки, що будуть організовані на базі провідних українських університетів.

Цільова аудиторія курсу: бажаючі навчитися програмувати та отримати нову затребувану професію, демобілізовані бійці сил АТО, тимчасові переселенці та просто всі, хто хоче оволодіти програмуванням.

Фото: prometheus.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *