ОСТАННІ НОВИНИ

Одіозний заступник керівника Нацполіції йде у відставку

|

Генерал Василь Паскал, котрого «забули» люструвати, йде з посади заступника керівника Національної поліції. Про це повідомляє УНІАН.

Паскал

«Недолюстрований» колишній заступник міністра внутрішніх справ Василь Паскал був призначений першим заступником голови Нацполіції – начальником кримінальної поліції, з присвоєнням йому спеціального звання генерал поліції другого рангу у порядку переатестації.

 

В «Громадському люстраційному комітеті» стверджували, що Паскал мав би бути люстрований як посадовець, що працював на керівних посадах у міліції за часів президенства Віктора Януковича, причетний до спроб силового розгону Майдану.

Перед цим міністр внутрішніх справ заявляв, що Василь Паскал не буде звільнений, тому що він – найчесніший міліціонер, якого знає Аваков. Та попри це громадськість вимагала відставки Паскала, що врешті і сталося.

Фото: соціальні мережі

 

Коментарі

  1. Недавно був звільнений Аваковим Паскал, багато хто його звинувачує в злочинах!!! От скажіть мені, от Антона Геращенко хто буде звільняти? Він займається фришуванням НЕЗАКОННОГО ВИДОБУТКУ БУРШТИНУ в Україні. На контроль незаконного видобутку назначена його дружина Грецька Вікторія Вікторівна. Вже навіть було порушено кримінальне провадження 26 серпня за статтею 240 ч.2 ККУ, але 30 серпня за вказівкою вищого керівництва було справу закрито! То навіщо був Майдан, щоб жінки всіляких там Геращенків кришували незаконний видуботок бурштину????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *