ОСТАННІ НОВИНИ

Як вимити 165 предметів посуду за один раз?

|

Ви знаєте, як вимити 165 предметів посуду за один раз? Що ж, є пара варіантів. Можна простояти біля раковини близько 40 хвилин і вимити все руками. Важко, але цілком можливо. Можна попросити чоловіка або дітей цим зайнятися. Цей варіант вже складніший. А можна просто завантажити весь посуд у посудомийну машину Freggia DWI6159.

 posud1

Як ви вже зрозуміли, модель вміщує 15 комплектів посуду за європейським стандартом (11 предметів в одному комплекті). Розміщувати таку кількість в машині дуже зручно. Адже вона обладнана трьома кошиками, в кожному з яких є корисні пристосування. Наприклад, пластикові ручки для зручності їх переміщення, утримувачі для посуду, які можна скласти, якщо потрібно розмістити щось велике, і полки для чашок. А висоту верхньої корзини можна легко регулювати, навіть якщо вона вже наповнена. Вас, напевно, хвилює питання про те, як машина впорається з такою кількістю і якісно вимиє кожен предмет? У моделі передбачений додатковий верхній розприскувач, за допомогою якого машина охоплює абсолютно кожен предмет посуду.

posud2

Посудомийна машина Freggia DWI6159 має 9 програм. Серед них є економна, швидка, делікатна (раптом ви захочете помити китайську фарфорову вазу), інтенсивна і навіть гігієнічна. До того ж, ви можете завантажити машинку і відкласти старт хоч на 19 годин. Вона включиться сама, як тільки настане призначений час. До речі, сучасний LCD-дисплей покаже обрану вами програму і час, що залишився до її закінчення.

До всього іншого, у посудомийній машині передбачені заходи безпеки. Спеціальний захист перекриє подачу води, якщо датчик виявить витік. Система Aquastop підключиться у разі пошкодження наливного шланга. А захист нагрівального елементу вбереже його від включення без подачі води. Також, модель оснащена спеціальним металевим та антибактеріальним фільтрами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *