ОСТАННІ НОВИНИ

В Золочеві введено в експлуатацію нову блочно-модульну котельню на біомасі

|

Цими днями в одній із військових частин Золочева введено в експлуатацію нову блочно-модульну котельню на біомасі.

1 (2)

«Наприкінці липня нас було визнано переможцями в конкурсі на виробництво та постачання тепла для військової частини в Золочеві. Враховуючи стислі терміни до початку опалювального сезону та непрості технічні умови, було прийнято рішення встановити у військовій частині блочно-модульну котельню харківського виробництва «Еко-модуль». Впродовж серпня-вересня було виготовлено усю необхідну документацію та затверджено проект, а на початку жовтня підрядники розпочали виготовлення модульної котельні. За місяць котельню було змонтовано те доставлено у Золочів. 12 листопада ми запустили котельню в експлуатацію», – говорить Андрій Омельчук, керівник ТОВ «Золочівенергоінвест» (група «AlterFuel»).

2 (2)

У модулі встановлено два вітчизняні твердопаливні котли «Altep» потужністю по 500 кВт. Кожен котел оснащений окремим димоходом, на виході з котельні на димососи встановлені частотні перетворювачі для регулювання частоти обертів двигуна і налаштування оптимального режиму горіння палива. Котельня оснащена системою хімводоочистки. Для дотримання безпеки працівників у котельні встановлено сигналізатор чадного газу «Страж». Нову модульну котельню підключено до загальної системи виробничого моніторингу групи компаній, що дає змогу ефективно контролювати та управляти процесом виробництва і постачання теплової енергії.

3

Станом на листопад 2015 група «AlterFuel» здійснює операційну діяльність на 29 котельнях у Львівській та Івано-Франківській областях. Загальна потужність котелень групи 32 МВт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *