ОСТАННІ НОВИНИ

У Кривому Розі вимагають чесного підрахунку голосів

|

У Кривому Розі (Дніпропетровська обл.) після рішення суду на користь Юрія Вілкула у центрі міста проходить Віче на підтримку Юрія Мілобога, пише УП.

5

Натовп невдоволених людей перебуває під стінами Криворізької міськради, яка у неділю не працює.

Організатори Віче зазначали, що мета заходу – відстояти правду і перемогу демократичних сил у другому турі голосування за кандидатуру міського голови Кривого Рогу.

6

Лозунги акції: «Вимагаємо чесного підрахунку голосів», «Захищаємо наш вибір!», «Де правда?», «Вілкул – поверни голоси виборців!», « Вілкулів – за грати!», «Шахраїв – за грати!».

На заході присутні нардепи: Семен Семенченко, Єгор Соболєв, Олег Березюк  (усі – від «Самопомочі»),  Володимир Парасюк (позафракційний), Андрій Денисенко (Радикальна партія), та мер Львова Андрій Садовий.

7

Як повідомив начальник поліції Кривого Рогу Валерій Лютий, для охорони правопорядку на місці події планують залучити 650 поліцейських. Площу, де проходить Віче, перед початком заходу обстежили вибухотехніки.

Як відомо, Дніпропетровський окружний адміністративний суд після двохденного розгляду у повному обсязі відмовив у задоволенні позову Юрію Милобогу, кандидату на посаду міського голови Кривого Рогу.

8

Кандидат в депутати Криворізької міськради від партії «Самопоміч» Василина Нікульнікова звернулася в поліцію з вимогою розслідувати кримінальну справу стосовно голови міськвиборчкому Павла Гівеля.

16 листопада комісія оголосила переможцем виборів міського голови Юрія Вілкула, незважаючи на зареєстровані скарги його суперника, кандидата від «Об’єднання «Самопоміч» Юрія Милобога.

Попри протести Юрію Вілкулу вручили посвідчення міського голови.

Фото: Ірина Голуб

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *