ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова завітає ХІ Фестиваль нового грузинського кіно

|

З 21 по 27 листопада 2015 року в Києві проходитиме ХІ Фестиваль нового грузинського кіно, відкриття якого відбудеться у кінотеатрі «Київ». Розпочне фестиваль стрічка 2014 року «Ліміт кредиту».

кыно

Урочисту подію відвідають: представники Міністерства культури України, Міністерства культури та кіноцентру Грузії, Посольства Грузії в Україні та грузинської діаспори. А також актори із Грузії та України, письменники та громадські діячі.

У рамках кінофестивалю протягом тижня покажуть нові та старі грузинські фільми різних жанрів: «За дев’ятьма горами», «Наречені», «Інший берег», «Мелодії Верійського кварталу», «ЛурджаМагдани».

ОрганізаторамиХІ Фестивалю нового грузинського кіно виступили: Всеукраїнське громадське об’єднання «Георгія» та асоціаціягрузин в Україні «Іберіелі» за підтримки Міністерств культуриУкраїни та Грузії, грузинського Посольства та кіноцентру.

На прохання шанувальників грузинськогокіно,фестиваль також пройдеу Львові,Одесі, Дніпропетровську, Харкові, Полтаві, Херсоні та Рівному.

XI Фестиваль Нового Грузинського Кіно у Львові

Кінопалац Копернік (Львів вул.Коперніка 9, 22-23 листопада 2015 р.)

“Кредитний ліміт”

22.10.15 17:00

Рік: 2014

Хронометраж: 85 хв.

Жанр: Драма

Мова: Грузинський (українські субтитри)

Режисер: Нуца Алексі-Месхішвілі

У ролях: Ніно Касрадзе, Занда Іоселіані, Анна Качеішвілі, Бачо Чхеїдзе, Ніно Арсенішвілі, Тамар Мамулашвілі, Давид Дарчіа, Георгій Кіпіані, Татула Долідзе, Тамаз Тевзадзе, Ліза Каландадзе, Кеті Цхакая.

Опис: головна героїня фільму, Ніна є одним з тих, хто безтурботно жив у Радянському Союзі, і сьогодні, незважаючи на неодноразові спроби, не може знайти себе в новому житті. Вона робить все можливе, щоб зберегти колишній рівень життя: Ніна бере гроші у лихварів, для виплати попереднього боргу бере новий борг і поступово поподают в безвихідне становище, з якого немає шляху назад.

Прем’єра фільму відбулася на 71-му Венеціанському кінофестивалі, у програмі «Горизонти», на 15-му Тбіліському Міжнародному кінофестивалі за кращу режисерську роботу фільм був нагороджений “Срібним Прометеєм”.

“За тридев’ять земель”

23.10.15 19:00

Рік: 2014

Хронометраж:112 хв.

Жанр: Психологічна драма

Мова: Грузинський (українські субтитри)

Режисер: Леван Тутберідзе

У ролях: Крістал Беннетт, Торніке Бзіава, Михайло Гоміашвілі, Нугзар Курашвілі, Ека Молодінашвілі, Торніке Гогрічіані

Опис: молода англійська дівчина на ім’я Еммі, сподіваючись зберегти похитнулися відносини зі своїм бойфрендом, вирушає в гори Грузії. Тут страсті Еммі в зіткненні з гірськими звичаями і міфологією переступають “червону межу”, за якої не може бути переможців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *