ОСТАННІ НОВИНИ

Золочівські тепловики взяли участь у виставці Agritechnica-2015 в Ганновері

|

В німецькому Ганновері завершилася одна із найпотужніших світових виставок сільськогосподарської та переробної техніки Agritechnica-2015. З року в рік на ганноверській виставці розростається експозиція, присвячена техніці та технологіям біоенергетики, що є свідченням постійно зростаючого інтересу до альтернативної енергетики та зростання її частки в структурі енергоспоживання розвинутого світу.

1

Впродовж виставкового тижня фахівці золочівської теплогенеруючої компанії «Золочівенергоресурс»(група «AlterFuel») детально знайомилися із новими технологіями виробництва палива з відходів сільськогосподарського виробництва та відходів деревообробки. «Найбільше нас зацікавили нові комплекси із переробки відходів деревини на щепу, та котельні на щепі,– говорить Андрій Омельчук, директор групи компаній «AlterFuel». – Ця технологія на даний момент є дуже актуальна для західної частини України. В наших лісах щороку згниває і пропадає велика кількість сировини, яку ефективно можна переробляти на продуктивне пальне. Однак на перешкоді розвитку подібних технологій в Україні все ще стоїть відсутність національного законодавства, яке б заохочувало та реально стимулювало розвиток альтернативної теплоенергетики. Зокрема великі надії сьогодні учасники ринку та інвестори покладають на остаточну імплементацію законодавства з енергосервісного пакету», – підкреслив Андрій Омельчук.

Учасники виставки зазначали, що цього року на Agritechnica було багато відвідувачів з України, які активно цікавилися новинками альтернативної теплоенергетики.

Agritechnica відбувається щодва роки. Свою продукцію на цьогорічній виставці представили близько 3000 експонентів. Незмінний організатор виставки – Німецьке сільськогосподарське товариство(DGL). Перша Agritechnica відбулась 1985 року у Франкфурті-на-Майні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *