ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині військова вантажівка потрапила у ДТП: є загиблі

|

У Луганській області сталася ДТП за участі військової вантажівки. Внаслідок аварії загинуло двоє осіб. Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації (ВЦА) Георгій Тука.

thumb_64262_news_v

“Вдень ніяких повідомлень про бойові зіткнення не було. Було повідомлення про дуже прикре ДТП. Під час цієї події загинули дві людини. Це сталося між Сєвєродонецьком і Новоайдаром. Дві вантажівки зіткнулися: одна – військова, інша – цивільна. Повинен відзначити, що позавчора ми провели нараду з нашими військовослужбовцями, співробітниками МВС, працівниками спецслужб, СБУ і контррозвідки, і наші військовики були готові до спроб ДРГ зайти на нашу територію, тому що ми з протилежного боку отримували інформацію”, – повідомив Тука.

Він додав, що у Станиці Луганській продовжує роботу піший пункт пропуску.

“Ті два пункти, які ми планували відкрити, я поки не дозволяю їх відкривати, а щодо Станиці Луганської, то цілком ймовірно, у разі чергового загострення я дам відповідний наказ закрити пункт, тому що насамперед це безпека”, – заявив Тука.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *