ОСТАННІ НОВИНИ

МОЗ створило мультик про дітей-діабетиків

|

До Дня боротьби з цукровим діабетом МОЗ створив мультфільм про захворювання дітей, а також запустив інтерактивний реєстр пацієнтів, хворих на діабет. Про це повідомляє Espreso.TV.

im578x383-111

Мультфільм був створений на основі дитячих робіт, які надходили протягом 2010-2014 років на Всеукраїнський конкурс малюнка серед дітей з діабетом. Головна мета мультику – закликати дітей та дорослих, аби вони вчасно дбали про здоров’я.

Окрім того, Міністерство презентувало інтерактивний реєстр пацієнтів, хворих на діабет. Як повідомила перший заступник міністра охорони здоров’я України Олександра Павленко, реєстр був створений зусиллями МОЗ, а також за допомогою волонтерів.

Зараз він працює у пілотному режимі: повністю підключена Житомирська і Дніпропетровська області, до кінця року і до початку наступного – працюватиме у всіх областях.

Напередодні Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом хочемо поділитися з вами особливим мультфільмом про це непросте захворювання «Історія про мрію. Від дітей з діабетом до світу дорослих».Історія про мрію» – це звернення від дітей з діабетом до дорослих з закликом дбати вчасно про своє здоров’я, щоб виявити хворобу на ранній стадії та не допустити ускладнень.Цей освітній мультфільм створений на основі дитячих робіт, що надійшли на Всеукраїнський конкурс малюнка серед дітей з діабетом протягом 2010-2014 років.

Posted by Міністерство охорони здоров'я України on 12 листопад 2015 р.

Фото: Еspreso.tv

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *