ОСТАННІ НОВИНИ

У 29 містах України стартував другий тур виборів

|

Сьогодні, 15 листопада, в Україні проходить другий тур виборів мерів міст.Про це повідомляє Укрінформ.

247003

Так, відбудеться голосування у 19 обласних центрах: Києві, Вінниці, Луцьку, Дніпропетровську, Житомирі, Ужгороді, Запоріжжі, Івано-Франківську, Кіровограді, Львові, Миколаєві, Полтаві, Рівному, Сумах, Херсоні, Хмельницькому, Черкасах, Чернівцях та Чернігові.

Водночас мера обиратимуть у 10 містах обласного значення: Дніпродзержинську, Кривому Розі, Нікополі, Павлограді (Дніпропетровська область), Краматорську (Донецька область), Бердянську, Мелітополі (Запорізька область), Білій Церкві (Київська область), Кременчуці (Полтавська область), Сєвєродонецьку (Луганська область).

Вибори у Краматорську та Маріуполі відбудуться 29 листопада.

Документом, який був ухвалений Верховною Радою 10 листопада, призначається голосування з чергових місцевих виборів 25 жовтня 2015 року для обрання депутатів зазначених міських рад та міських голів, яке не відбулося у визначений день, на неділю 29 листопада 2015 року.

Закон також надає Центральній виборчій комісії повноваження щодо виготовлення виборчих бюлетенів для голосування на чергових виборах депутатів Красноармійської ради і Маріупольської міських рад Донецької області, красноармійського і маріупольського міських голів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *