ОСТАННІ НОВИНИ

Україна виборола перемогу у матчі зі Словенією

|

У першому матчі плей-офф відбору до Євро-2016 Україна перемогла Словенію на “Арені Львів” з рахунком 2:0, повідомляє Футбол-24/
zhvjktyrj

Голи на свій рахунок записали Андрій Ярмоленко і Євген Селезньов.

Перший тайм видався подієвим. Обидві команди продемонстрували позамежну налаштованість на боротьбу, не поступаючись одна одній у жодній з мікродуелей.

Україна і Словенія мали кілька дуже хороших моментів. Свою гольову нагоду вдалось реалізувати Андрієві Ярмоленку, який фінтом обіграв кількох опонентів у карній зоні і правою ногою прицільно відправив м’яч у дальній кут воріт гостей. На висоті був Самір Хандановіч, котрий впевнено діяв у рамці воріт.

Словенія створила кілька чудових гольових нагод. Однак Мілавоє Новаковіч двічі не зміг пробити з чудових позицій. Не влучив у ствір воріт з хорошої позиції Вальтер Бірса.

Помітний був нерв у діях обох команд. Україна досить невпевнено діяла в обороні, час від часу дуже грубо помиляючись. Не вистачало і думки в середній лінії.

У другій половині гри українцям вдалось швидко подвоїти свою перевагу. Чудовий контрвипад завершив гольовим ударом Євген Селезньов. Міг Селезньов оформити і дубль, але пробив у стійку, вийшовши сам на сам. Окрім взяття воріт Україна мала ще кілька гольових нагод, однак дива у воротах Словенії творив Самір Хандановіч.

Нагадаємо, матч-відповідь відбудеться 17 листопада у Маріборі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *