ОСТАННІ НОВИНИ

Клімкін розповів, коли українцям чекати на безвізовий режим

|

Міністр закордонних справ Павло Клімкін впевнений, що Україна може отримати безвізовий режим з Євросоюзом в кінці літа – на початку осені 2016 року. Про це передає ВВС Україна.

epa04279803 Ukranian Foreign Minister Pawel Klimkin gives a press briefing at the end of a NATO Ukraine Foreign ministers council  in Brussels, Belgium, 25 June 2014. Last developments in Iraq and Urkaine are the main topics of the meeting.  EPA/OLIVIER HOSLET
epa04279803 Ukranian Foreign Minister Pawel Klimkin gives a press briefing at the end of a NATO Ukraine Foreign ministers council in Brussels, Belgium, 25 June 2014. Last developments in Iraq and Urkaine are the main topics of the meeting. EPA/OLIVIER HOSLET

“Я абсолютно впевнений, що реально отримати його влітку – на початку осені, але для цього ми повинні виконати те, що повинні виконати: прийняття законів і в рамках цих законів все має працювати”, – сказав він.

Міністр закордонних справ також сподівається, що остаточний, шостий, звіт моніторингової місії по виконанню Україною плану дій щодо лібералізації візового режиму з ЄС 15 грудня буде позитивним.

“Ми всі сподіваємося, що він буде позитивним. Після цього звіту Європейська комісія почне процес – спочатку буде прийнято рішення в рамках Європейської комісії, потім в рамках інших європейських інституцій. І, звичайно, ми повинні продемонструвати, що всі ці закони не просто прийняті, вони працюють “, – цитує міністра “Інтерфакс Україна”.

“Станом на сьогодні, 13 листопада, з 54 рекомендацій Єврокомісії повністю виконано 18 рекомендацій, у стані виконання знаходиться 36, і у нас немає не виконаних рекомендацій”, – додав Павло Клімкін.

Фото: Соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *