ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збиратимуть кошти для хворих дітей «Червоними носиками»

|

У Львові 8 листопада  відбудеться фестиваль добра  «Червоні носики»  у Львівському палаці мистецтв.  Про це Львівьскому порталу повідомили організатори.

носики

Метою заходу є підвищення рівня виживання дітей, які лікуються у трьох відділеннях Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, завдяки забезпеченню клініки сучасним діагностичним обладнанням для визначення патології згортання крові.

Як заявив начальник відділу молоді та сім’ї Львівської міської ради, Тарас Репицький, існування таких ініціатив є стратегічно важливим для міста та суспільства.

«Подібними, успішними акціями ми рятуємо життя діточок та висловлюємо свою підтримку у боротьбі з недугою. Мені справді приємно бачити якісну роботу, що виконують організатори цього проекту і сподіваюсь, що дана ідея буде розвиватись у майбутньому навіть активніше та принесе ще більше добра», -заявив він.

За зібранні кошти ініціатори планують закупити центрифугу з охолодженням, ротор і медичні аксесуари для неї – для якісної діагностики патології згортання крові.

Дізнатись більше інформації можна за посиланням:

www.zaporuka.org.ua

www.facebook.com/Zaporuka

www.facebook.com/rednosedayua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *