ОСТАННІ НОВИНИ

Легендарний мультсеріал «Козаки» матиме продовження

|

Найбільший в Україні легальний відеосервіс Megogo вирішив зайнятися виробництвом власного контенту. Так він спробує випередити не тільки конкурентів, а й піратів. Першим продуктом стане продовження мультсеріалу про пригоди козаків, пише РБК-Україна.

козаки

Відеосервіс Megogo домовився зі студією «Укранімафільм» про спільне виробництво мультиплікаційного серіалу «Козаки». Megogo забезпечить фінансову підтримку проекту, а студія Baraban, створена на базі «Укранімафільму», займеться безпосередньо виробництвом. Партнером проекту стала група «1+1 медіа».

Як розповів директор з маркетингу Megogo Іван Шестаков, новий сезон мультсеріалу буде готовий до літа наступного року, як раз до фіналу чемпіонату Євро-2016. У сюжеті мультсеріалу також буде обіграна тема футболу. У кожній із серій козаки будуть грати у футбол в новій країні. Мультсеріал розрахований на дітей і дорослих, які добре пам’ятають «Козаків» з дитинства.

Суму інвестицій у виробництво Megogo не розкриває. Але, за оцінками учасників ринку, хвилина української анімації може коштувати в середньому близько 1 тис. євро.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *