ОСТАННІ НОВИНИ

Неповнолітня дівчина забила нападника до смерті

|

На Херсонщині 17-річна дівчина до смерті забила чоловіка, який намагався її зґвалтувати. Про це пише УНН з посиланням на прес-службу УМВС України в Херсонській області.

кулаки

За даними прес-служби, до Дніпровського райвідділу міліції надійшло повідомлення від лікаря. Він повідомив, що до них поступив 40-річний чоловік у тяжкому стані з численними саднами, ранами та синцями. Через декілька годин після того, як чоловіка привезли до лікарні, він помер.

Правоохоронці встановили, що ушкодження чоловіку нанесла 17-річна дівчина. Зловмисниця розповіла оперативникам, що ввечері вони, в компанії ще двох дівчат, розпивали спиртні напої у нього на веранді. Пізньої ночі чоловік запропонував дівчині піти в будинок покурити.

Там чоловік почав до неї чіплятися, намагався її зґвалтувати. Дівчина злякалась, відштовхнула його та ударила його палкою. Чоловік впав у крісло, а дівчина продовжила бити його тим, що попадало їй під руку. Дівчина вдарила постраждалого декілька раз сапкою по голові, потім продовжила бити його ножем. На шум почали збігатися дівчата, які були на веранді. Вони відтягли нападницю та викликали “швидку”.

Дівчину затримали в порядку ст.208 КПК України.

Наразі їй повідомили про підозру за скоєння злочину передбаченого ч.2 ст.121 КК України

Зловмисниці загрожує позбавлення волі до 10 років.

Фото: vk.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *