ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині «скрутять» опалення

|

Зважаючи на значне підвищення температури повітря Львівська обласна державна адміністрація рекомендувала усім територіям та громадам вжити заходи щодо забезпечення економного використання природного газу. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

5

За словами заступниці голови Львівської обласної державної адміністрації Ірини Гримак, адміністрація рекомендувала усім районам Львівщини мінімізувати подачу тепла.

«Цього року ми підійшли до початку опалювального сезону дуже демократично. Адже ми дали можливість територіям та громадам самостійно вирішувати, коли їм починати опалювальний сезон та як регулювати температурний режим. Проте ніхто із нас не знімав контролюючих функцій. Відтак розуміючи, що сьогодні температура повітря є високою як для цієї пори року і зберігатиметься такою упродовж двох тижнів, ЛОДА рекомендувала усім районам Львівщини мінімізувати подачу тепла до житлових будинків та закладів соціальної сфери», – зазначила Ірина Гримак.

За словами Ірини Гримак, облдержадміністрація звернулася до громад та територій із такою пропозицією задля економії природного газу й бюджетних коштів та, головне, задля максимального зменшення фінансового навантаження та зниження комунальних витрат мешканців краю.

Коментарі

  1. Залізничтеплоенерго не скручує а повністю відкручує крани в системах теплопостачання . В будинках , опалення яких здійснюється з котельні по вул. Роксоляни 26а , батареї опалення дуже гарячі , незважаючи на температуру зовнішнього повітря +10 .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *