ОСТАННІ НОВИНИ

До кінця тижня з полону терористів мають витягнути десять українських героїв

|

До кінця тижня буде проведено операцію зі звільнення близько десяти  українських героїв з полону. Про це уповноважений президента України з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях, представник України у робочій підгрупі з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи, народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Ірина Геращенко написала у Facebook, інформує УНІАН.

полонені

За словами Геращенко, таке рішення було прийняте в  Мінську під час коротких підсумків гуманітарної підгрупи.

«Президент тримає на особистому контролі питання звільнення заручників. Сьогодні процес розблоковано і до кінця тижня – ура – ми проведемо операцію по звільненню близько 10 українських героїв». «Домовленості досягнуто завдяки важким переговорам в Мінську нашої підгрупи у співпраці з міжвідомчим центром при СБУ. Це і результати паризьких зустрічей. Також дуже позитивно ОБСЄ сприйняло інформацію про відкриття пішоходного перехідного пункту в Станиці Луганській», – зазначає Геращенко.

Раніше в СБУ повідомили, що 148 українців залишаються в полоні бойовиків: «Кремль використовує їх як політичних заручників».
Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *