ОСТАННІ НОВИНИ

Через крадіїв металу цілий мікрорайон Львова лишився без телефонного зв’язку та сигналізації

|

Через крадіжку цінних металів цілий мікрорайон Львова лишився без телефонного зв’язку. У декого немає ще й інтернету та сигналізації. А все тому, що до колодязів, в яких зосереджені усі комунікації, відкритий доступ. 50 метрів дротів, за словами мешканців вулиці Стрийської, покрали ще минулого тижня, та відновлювати послугу зв’язківці не поспішають, повідомляє Zaxid.net.

3

Не працює стаціонарний зв’язок у частини мешканців багатоповерхівки на вулиці Стрийській, 103. Місцеві подейкують, що хтось покрав телефонні кабелі, відтак і у слухавках тиша. Схожа ситуація і у сусідніх будинках. Пані Леся помітила відсутність гудка тільки вчора ввечері. Каже, зв’язок зник без жодних попереджень.

Це вже не перший випадок масових крадіжок мідних телефонних дротів. Квартирні сигналізації, які працюють через укртелекомівський зв’язок, також вимкнулись. У державній службі охорони запропонували взяти колодязі з комунікаціями під охорону, аби відбити бажання у крадіїв раз і назавжди.

«Відкрився люк, поступає сигнал тривога на пульт і, відповідно, скеровується група оперативного реагування і якщо це злочинець викрадає. Він буде затримуватися на місці», – пояснив речник ДСО у Львівській області Денис Харчук.

Щоправда, наразі відповіді від зв’язківців ДСОшники ще не отримали. А от про незручності для мешканців, які вже майже тиждень сидять без зв’язку, у прес-службі Укртелекому вперше чують.

«Ми зв’яжемося з нашими колегами у місті Львові і тоді вам точно скажемо по вулиці Стрийській», – зазначили у столичній прес-службі «Укртелекому».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *