ОСТАННІ НОВИНИ

З чоловіка «вибили» борги: довелось віддати машину

|

До Жовківського райвідділу міліції звернувся 31-річний місцевий мешканець із повідомленням про те, що 24 жовтня його колишній роботодавець та ще троє невідомих осіб відібрали його автомобіль «Фольксваген Т4».

машина

За словами заявника, кілька тижнів тому він розмістив на одному із сайтів в Інтернеті оголошення про продаж мікроавтобусу за 6000 доларів США. Напередодні злочину зателефонував потенційний покупець, з яким вони домовилися про зустріч у Львові.

У призначене місце той прийшов не один, а ще у супроводі двох приятелів. Потерпілому запропонували поїхати разом із ними до фахівця, який зможе оцінити технічний стан транспортного засобу. Гараж, де той мав перевірити машину, знаходився за межами міста.

Коли заявник поставив автомобіль на оглядову яму, незнайомці вийшли і зачинили за собою двері. Замість них у приміщенні через кілька хвилин з’явився колишній роботодавець потерпілого, у якого він працював майже рік. Чоловік накинувся на власника мікроавтобусу з кулаками, вимагаючи повернення заборговані 120 тисяч гривень.

Після цього нападник примусив його поїхати до нотаріальної контори, де заявнику під загрозою фізичного насилля довелося підписати на прізвище кредитора доручення на право керування «Фольксвагеном».

Фото: usedauto.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *