ОСТАННІ НОВИНИ

Сосиски і кобвбаса можуть спровокувати рак, - вчені

|

Всесвітня організація охорони здоров’я планує включити продукти з м’яса, такі як сосиски, ковбаса і бекон, в список потенційних канцерогенів, передає УНН із посиланням на DailyMail.

ковбсаса

Швидше за все список поповниться і свіжим м’ясом, яке, на думку фахівців ВООЗ, трохи менш небезпечне, ніж м’ясні консерви.

Нагадаємо, що список потенційних канцерогенів оновлюється щорічно, і зараз в нього входять такі сполуки як миш’як і азбест.

“Вживання ковбаси, сосисок і м’ясних консервів, ймовірно, може підвищити ризик розвитку раку кишечника”, — пояснюють причини, за якими м’ясні продукти можуть потрапити в цей список, експерти ВООЗ.

Безсумнівно, таке рішення ВООЗ завдасть серйозного удару як по сільському господарству, так і по підприємствам, що працюють у сфері швидкого харчування.

Фото: www.volynnews.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *