Львів’янин насмерть затоптав свого вітчима

|

У Львові правоохоронці затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві вітчима. Про це Львівсьому порталу повідомили у пре-службі ГУМВС України у Львівьскій області.

затримали

 

Увечері  24 жовтня до Личаківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у своїй квартирі помер 54-річний місцевий мешканець.

Слідчо-оперативна група, виїхавши на місце події, виявила тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Згодом було встановлено, що тяжкі тілесні ушкодження потерпілому завдав його пасинок – 35-річний непрацюючий львів’янин.

Знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, він прийшов на кухню  до вітчима, з яким давно мав напружені стосунки. Поваливши чоловіка на підлогу, пасинок, взутий у чоботи, почав стрибати обома ногами на голову лежачого, допоки той не перестав дихати.

Тіло покійника скероване на судмедекспертизу. Зловмисник, який підозрюється у нанесенні йому смертельних травм, затриманий відповідно до ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За фактом злочину правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *