ОСТАННІ НОВИНИ

Для воїнів АТО створять центри психологічної реабілітації

|

До кінця року в Україні створять Центри психологічної реабілітації військовослужбовців. Про це повідомив Міністр оборони України Степан Полторак на своїй сторінці у Facebook.

ато

 

«Сьогодні прийняв рішення створити до кінця 2015 року Центри психологічної реабілітації військовослужбовців на базах: Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь», Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, Військово-медичного клінічного центру Північного регіону, Військово-медичного клінічного центру Південного регіону, Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону, Дніпропетровського військового госпіталю, Центрального військового санаторію «Хмільник», Центру медичної реабілітації та санаторного лікування «Пуща Водиця», а також Центру медичної реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький», – написав він.

І додав, що військовослужбовці, які брали участь у бойових діях на сході країни, мають пройти фахову психологічну реабілітацію та адаптуватися до мирного життя.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *