ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюк вимагає судити за підкуп виборців

|

Факти підкупу виборців або членів виборчої комісії повинні бути доведені до суду. Про це на розширеному засіданні колегії МВС заявив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, повідомляє Укрінформ.

Яценюк tsn.ua

«Стандартні порушення виборчого процесу, на жаль, сьогодні далі залишилися реальністю. Основа – це підкуп. Підкуп виборців, який є одним із шляхів фактичної зміни волевиявлення українських громадян. Тому завдання органів внутрішніх справ – не просто документування цих фактів, а розслідування і доведення до суду даних справ. У тому випадку, якщо немає покарання, то тоді і неможливо викорінити підкуп виборців», – сказав А.Яценюк.

Арсеній Яценюк також заявив, що МВС і нова поліція є повністю деполітизованими.

«Національна поліція, працівники органів внутрішніх справ не служать персоналіям у владі, а служать лише українському народові. Не залежно від того, хто у владі, є лише одна система відповідальності – відповідальність перед українським народом в межах законодавства», – зазначив Яценюк.

Він закликав докласти всіх зусиль для того, щоб попередня практика підкупів під час виборчого процесу була знівельована.

Фото: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *