ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний охоронець стріляв у трактористів

|

У Хмельницькому п’яний охоронець відкрив стрілянину з обріза по трактористах. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Хмельницькій області, передає Еспресо.TV.

перестрілка

“Подія сталася на території одного з ТОВ, розташованого у мікрорайоні Гречани. Трактористи, які в той вечір виставляли техніку на агровечірці, яка відбувалася в центрі міста, отримали від власника ТОВ усний дозвіл на зберігання тракторів”, – йдеться в повідомленні.

Однак про це не знав чоловік, який підробляв охоронцем сусіднього підприємства. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, 34-річний охоронець сказав водіям залишити територію, потім почав вимагати у них гроші, а коли ті відмовили, взявся шпурляти у трактористів камінням.

“Після цього він несподівано зник і повернувся вже з обрізом у руках, який заряджав на ходу. Потім пролунало два постріли. На щастя, ніхто з присутніх не постраждав”, – розповіли в міліції.

Правоохоронці, яких викликали на місце події, вилучили 2 гільзи, а під час огляду складського приміщення виявили мисливський обріз і пістолет марки “Зоракі” для відстрілу гумових куль.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 “Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу” Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 2 до 5 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *