ОСТАННІ НОВИНИ

Відомі музиканти закликали українців не ігнорувати виборів

|

Відомі та успішні українці підтримали інформаційну кампанію “Твій голос!” та закликали українську молодь обов’язково прийти на вибори та проголосувати. Про це повідомляє Еспресо.ТВ.

im578x383-Снимок

Кампанія проходить втретє, перед виборами 25 жовтня 2015 року до неї долучилися співачка Руслана Лижичко, лідер гурту “Друга Ріка” Валерій Харчишин, репер ЯрмаК, вокаліст гурту С.К.А.Й. Олег Собчук, лідер гурту BAHROMA Роман Бахарєв та засновник гурту Mad Heads Вадим Красноокий.

У рамках інформаційного проекту “Твій Голос!” кумир молоді репер ЯрмаК записав відеозверення до українців. Він попросив “увімкнути” совість та відповідальність:

“Хочу попросити кожного з вас “увімкнути” відповідальність, “увімкнути” совість, тому що через необдумані рішення, продані голоси і не відвідані вибори сталося багато біди в Україні. Сотні людей, котрі загинули на Майдані, війна на Сході, втрачений Крим – це величезна біда, яку ще ніколи не переживала наша країна. Все це наслідки нашого недбалого ставлення до виборів. Тільки твій вибір, тільки твій голос може поміняти щось у кращу сторону. Я на тебе сподіваюся!”

Також організатори проекту “Твій голос!” пояснили громадськості, навіщо вони пропагандують обов’язковість голосування, навіщо намагаються підвищити явку молоді на виборах. “Мене часто запитують, навіщо я роблю “Твій Голос!”, відповідь дуже проста: я злий. Я злий на політиків, тому що вони для нас, для молоді нічого не роблять взагалі, і є тільки одна причина, як на мене, чому це відбувається. Ми, молодь, погано ходимо на вибори, наша явка мала, і ми не впливаємо на те, що виграє той чи інший політик. Саме тому, я розпочав цю інформаційну кампанію, саме тому я закликаю тебе бути активними 25 жовтня на виборах. За кого голосувати – твоя справа, але від того, що ти прийдеш на виборчу дільницю виграє вся молодь. Чим більше явка, тим більше політики для нас роблять. Слава Україні! Слава молоді!” – розповів ініціатор інформаційної кампанії “Твій Голос!” Олександр Санченко.

Лідер гурту BAHROMA Роман Бахарєв: “25 жовтня я збираюся піти та віддати свій голос за людину, якій я особисто довіряю. Пропоную це зробити і тобі, тому що мені не все одно, що буде зі мною, моїми близькими та з усією країною. Зроби свій вибір і ти!”

Лідер гурту Mad Heads Вадим Красноокий: “Ми хочемо побудувати в Україні Європу. Європейське суспільство – це суспільство відповідальних громадян. Наша молодь зараз дуже активно бере участь в усіх аспектах нашого життя, але чомусь не дуже активно ходить голосувати. Саме вибори є тим інструментом, яким відповідальний громадянин будує свою країну. Від твого голосу залежить твоє майбутнє і майбутнє всієї нашої країни. Треба прийти на дільницю, розібратися з усіма тими кандидатами, вибрати того, кому довіряєш, або того, на кого готовий поставити, ризикнути спробувати його менеджером нашої влади. Прийди і проголосуй!”

Вокаліст гурту С.К.А.Й. Олег Собчук: “Друзі, від нас з вами зараз залежить майбутнє нашої країни… яка буде наша країна… в якій країні нам жити. Прийдіть на вибори, зробіть свій вибір, щоб за вас його не зробив хтось інший, тому що разом ми – сила. Слава Україні!”

Співачка та громадський діяч Руслана Лижичко: “Якщо хтось не прийде голосувати – вони зроблять майже злочин проти своєї країни. Може, я гостро говорю, але від недавнього часу вибори в Україні оплачені кров’ю людей, які щиро вірили в те що, навіть віддавши життя країна стане кращою. Кожного разу, коли в країні відбуваються вибори, ми повинні прийти і зробити вибір, щоб його не зробили за нас. Маніпуляції є, вони залишилися, і ми ніяк не маємо можливості їх перевірити. Не зробити вибору, ще раз хочу підкреслити, це не повага до своєї країни, і можливо не повага до себе. Тому за кого голосувати – це право вибору кожної людини, вона так вирішила, це її право, але я закликаю прийти і проголосувати, тому що інакше наша країна не буде змінюватись”.

Лідер гурту “Друга Ріка” Валерій Харчишин: “За статистикою, молодь є найактивнішою в революціях, але чомусь найпасивнішою в голосуваннях. Прийди та проголосуй, інакше за тебе прийде і проголосує бабуся, але це твоє майбутнє і тобі обирати в якій країні жити!”.

Джерело фото: Еспресо.ТВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *