ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові шахрайка-екстрасенс видурювала десятки тисяч гривень

|

До Личаківського райвідділу міліції 13 жовтня звернувся 28-річний місцевий мешканець із заявою про те, що його ошукала знайома львів’янка. Під приводом надання екстрасенсорних послуг, жінка заволоділа коштами потерпілого на суму 10 тисяч гривень.

85

Як встановили правоохоронці, заявник став жертвою особи, добре їм відомої. За словами начальника Личаківського райвідділу внутрішніх справ підполковника міліції Андрія Тарана, непрацююча 39-річна львів’янка причетна до десяти випадків шахрайства, і є фігурантом кількох кримінальних проваджень.

Видаючи себе за екстрасенса та ясновидицю, вона «знімала наврочення», ворожила і навіть «заговорювала» бізнес-проекти. І, маючи вроджені здібності психолога, зловмисниця виманювала у людей чималі суми грошей та золоті прикраси.

Матеріали кримінальних проваджень скеровані до суду, однак розглянути їх, визначити ступінь вини львів’янки та міру покарання за вчинене, виявилося непросто. Вона має на утриманні п’ятьох неповнолітніх дітей та чекає на народження шостого малюка.

Правоохоронці відкрили чергове кримінальне провадження за фактом скоєння злочину, передбаченого ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Максимальне покарання, передбачене статтею, – обмеження волі на строк до трьох років.

Фото: ar.volyn.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *